XVII JAEM a Cartagena

Aquest any el Grup Perímetre ha tornat a participar a les  XVII JAEM a Cartagena. Hem gaudit de conferències plenàries, tallers i comunicacions.

Cliqueu sobre les imatges per accedir a les actes dels tallers.

20150708_160300

IMG-20150708-WA0008

Posted in Uncategorized | Leave a comment

XVI JAEM a Mallorca

El Grup Perímetre participa a les XVI JAEM Matemàtiques i creativitat un món en construcció de Palma de Mallorca. Hem gaudit de conferències, exposicions, bones converses… i hem participat aportant diversos tallers.

Podeu trobar les activitats del Grup Perímetre realitzades a les XVI JAEM de Palma, al juliol de 2013:

 

Gimcana pels carrers de Palma:

gimcana matematica por Palma pruebas

fotos

Capses i capsetes

Cajas y cajitas

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Actes de les VIII Jornades

Ja podeu consultar les actes de les VIII Jornades de Didàctica de les Matemàtiques del Grup Perímetre.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

VIII Jornada de Didàctica de les Matemàtiques de les Comarques Gironines – 20è aniversari

El proper 10 de novembre celebrarem el 20è aniversari del Grup Perímetre fent allò que se’ns dóna més bé: organitzem la VIII Jornada de Didàctica de les Matemàtiques de les Comarques Gironines.

Des del 1992 i al voltant de la Maria Antònia Canals el Grup Perímetre s’ha anat trobant periòdicament per intentar donar un impuls a la Didàctica de les Matemàtiques de les nostres comarques i que novament volem compartir amb vosaltres.

Ens fa il·lusió retrobar aquelles persones que ens han acompanyat al llarg d’aquests anys ja com a membres de Perímetre o participant de les Jornades però també ens agradaria veure cares noves.

Les inscricpcions ja estan obertes, teniu fins el dilluns 5 de novembre.  Les places als tallers són limitades, s’atorgaran per ordre d’inscripció.

 

La Jornada que es durà a terme a la Facultat de Medicina i Facultat d’Infermeria de la UdG (c/ Emili Grahit 77 – Girona) al llarg de tot el dissabte constarà de dues conferències, tallers i activitats per l’entorn.

Preu de la jornada 10€.

Aquesta activitat està inclosa en el Pla de Formació del Departament d’Ensenyament i compta amb la col·lacoració de l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la UdG.

Per obtenir el certificat de l’ICE cal haver assistit al 80%de les jornades.

 

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment