20 maig 2024

El docent Carles Barceló rebrà la distinció Vicens Vives, el dia 6

28/08/13 02:00 – GIRONA – J.F

El professor de la Universitat de Girona (UdG) Carles Barceló Vidal ha estat distingit per la seva qualitat docent. Barceló rebrà el premi Jaume Vicens Vives, que atorga la Generalitat, en un acte a Girona, el divendres 6 de setembre. El govern també va anunciar ahir que l’acte d’obertura del curs acadèmic universitari 2013-2014 tindrà lloc a la UdG.

El govern va fer pública ahir a la tarda la distinció de Carles Barceló, docent del departament d’informàtica, matemàtica aplicada i estadística de la UdG. Barceló, llicenciat en ciències per la UB i doctor en ciències per la UPC, dirigeix la càtedra Lluís Santaló de la UdG, d’aplicacions de la matemàtica. De Barceló (Girona, 1949), la Generalitat en destaca la innovació en estadística, mitjançant l’ús de les metodologies docents innovadores i per la feina en la càtedra. La distinció Jaume Vicens Vives està dotada amb 20.000 euros.

També han estat guardonats el professor Josep Maria Casasús, del departament de comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i columnista d’aquest diari, i Maria Rosa Fenoll, de la facultat de medicina i ciències de la salut de Reus de la URV. En els premis col·lectius, han estat premiats projectes de la UPC, la UAB, la URL i la UdL.

Darrera actualització ( Dimecres, 28 d’agost del 2013 02:00 )

Publicat a

Deixa un comentari