20 maig 2024

Què? Qui? Com?

Què t’agradaria saber sobre el nostre col·lectiu?

Anem a fer un estudi estadístic entre tots. Ens has d’ajudar!

Ho farem com si fóssim alumnes, seguint els passos de la proposta per als alumnes, però de manera ràpida i en línia, aprofitant aquests dies de les XVI JAEM.

  • Fase1: Què vols saber? Envia les teves preguntes amb el hastag #quejaem o entra-les en aquesta adreça: Proposar una pregunta. Cada persona pot enviar les preguntes que vulgui, relacionada amb les JAEM i els seus participants.

Teniu temps per enviar la pregunta fins el dia 2 per la tarda. Al vespre l’equip del taller “Tema 13” muntarem una enquesta en línia, amb una selecció de les preguntes rebudes.

Durant els dies 3 i 4 de juliol podreu respondre l’enquesta en línia. És molt important que respongui el major nombre possible de persones.

responEnquesta

  • Fase 3: Anàlisi dels resultats i conclusions

És la part més interessant de l’estudi estadístic. Tot i que les eines Google ens fan una bona part de la feina de manera automàtica, el dia 5 per la tarda posarem l’arxiu amb les dades recollides a la disposició de tots els participants perquè qui vulgui pugui fer el seu propi anàlisi i extreure les seves conclusions.

Ens podreu enviar les vostres conclusions i publicarem les més interessants.

 

Deixa un comentari