23 maig 2024

Exposició del Museu de Matemàtiques de Catalunya a Lloret de Mar

Durant cinc setmanes, entre els mesos de febrer i març, la sala d’exposicions de la Biblioteca de Lloret de Mar era plena de Matemàtiques. L’exposició itinerant del mmaca, Museu de les Matemàtiques de Catalunya, sota el nom d’ “Experiències Matemàtiques: Prohibit no tocar” omplia la sala de color, de materials … i de gent!!

Més de 4500 visitants han gaudit de les propostes que s’hi oferien. 2500 alumnes de tots els centres de la vila, entre 9 i 16 anys, han passat a fer visites guiades per dos monitors, en Maurici i la Rebeca, que els acompanyaven i orientaven pels gairebé 50 mòduls de que constava l’exposició.

Una experiència realment satisfactòria per a tots, organitzadors i visitants. Us animem, des d’aqui, a que us animeu a portar-la a la vostra comarca.

Per anar bé, caldria que l’exposició tingués una durada de 5 setmanes, com a mínim, ja que si és massa curta els preus de transport i muntatge la fan poc viable. També és convenient organitzar, des de grups de mestres o altres entitats, el monitoratge de les visites, que les enriqueixen.

Per a qualsevol consulta o dubte, podeu posar-vos en contacte amb la mateixa associació de professors del museu, anant a la seva web: http://mmaca.cat

 

Deixa un comentari