18 maig 2024

Fem Matemàtiques 2021

El dia 14 de febrer es va acabar el termini per lliurar els treballs del Fem Matemàtiques. Malgrat la situació d’excepcionalitat que es viu als centres educatius, s’han rebut un nombre destacable de treballs tant de 6è de Primària com de 1r i 2n ESO. Cal felicitar tots els alumnes que han participat en aquesta edició del FEM MATEMÀTIQUES i també els professors que els han engrescat a fer-ho.

Properament es començarà la revisió dels treballs lliurats i els responsables de cada associació organitzadora (l’Ademgi pels centres de les comarques gironines) seleccionaran els millors informes de cada nivell i ho comunicaran els centres. Els alumnes dels grups seleccionats passaran a la segona fase, que aquest any es farà de manera virtual.

Si no heu participat al FEM MATEMÀTIQUES i teniu ganes de saber quins tipus de problemes resolen els alumnes, us animem a remenar els que s’han resolt en aquesta edició i a les anteriors. També podeu consultar les orientacions per treballar a l’aula problemes del Fem Matemàtiques d’aquest enllaç.