20 maig 2024

Matemàtiques a l’INS Cendrassos.

Estem molt contents de poder compartir amb vosaltres aquesta notícia.

Matemàtiques a l’INS Cendrassos.

El passat 22 d’abril el nostre centre va quedar replet de matemàtiques durant tot el matí.

Les dues primeres hores ens van visitar el catedràtic de Química i Física de la Udg. Miquel Duran i tres becaris, en David, en Sergi i en Marc, per oferir-nos uns petits tallers:

“Màgia, ciència i també algun secret”

Dins de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la Udg realitzen activitats divulgatives on es relaciona de forma molt didàctica la Ciència, la Màgia i d’Il·lusionisme.

En Miquel i els seus tres ajudants van anar passant per tots els grups d’ESO realitzant petites xerrades on de forma “màgica” realitzaven petits trucs que amagaven rere seu conceptes matemàtics bàsics.

Les dues hores centrals del matí es va realitzar la MATFSTA.

Un any més els alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat van preparar uns stands perquè els seus companys de 1r, 2n i 3r d’ESO hi poguessin participar-hi.

El patí del centre va quedar ple d’activitats matemàtiques diferents i lúdiques: jocs d’estratègia, enigmes, concursos de preguntes i respostes, etc.

Un cop més felicitar l’originalitat i la implicació dels alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat que sense ells la festa no es podria realitzar.

Podeu veure més informació i un petit vídeo de la festa a la web del nostre centre.

http://www.iescendrassos.net/index.php/departpral/mat-depart/757-matefesta-16

http://www.iescendrassos.net/index.php/multimpral/videos-media/762-estands-matfsta-16

Deixa un comentari