18 maig 2024

Segona fase del Fem Matemàtiques 2015

Avui ha tingut lloc la segona fase del concurs Fem Matemàtiques, aquí podeu veure’n el programa. I aquí els enunciats de la prova individual.

La primera part de la jornada s’ha realitzat a l’Escola Verd de Girona i la segona part a l’Institut Jaume Vicens Vives de la mateixa població. Entremig hi ha hagut una gimcana per Girona. Els alumnes han fet una prova individual que ha servit per triar els guanyadors que passaran a la fase final catalana i una prova per equips pels carrers de la ciutat. També han pogut gaudir d’un esmorzar i una actuació musical. Una jornada on els alumnes han pogut disfrutar fent matemàtiques i trobar-se amb altres companys que també es diverteixen pensant i resolent reptes.

Els guanyadors de 6è de primària són alumnes de l’Escola la Draga i l’escola Les Escomes. Els guanyadors de 1r d’ESO són alumnes de l’Ins Jaume Vicens Vives de l’Ins Pla de l’Estany. Els guanyadors de 2n d’ESO són alumnes de l’Ins Jaume Vicens Vives, Ins Coll i Rodés i de l’Ins Montsacopa. Aquests alumnes s’han classificat per la fase final que tindrà lloc el 9 de maig a Vic.

Volem felicitar a tots els alumnes participants al concurs i especialment als que s’han classificat per la fase final. També volem felicitar a tots els professors que han apostat per la resolució de problemes a l’aula i han decidit participar al Fem Matemàtiques. Els animem a seguir participant en concursos d’aquest estil i a seguir treballant així.

També volem fer un reconeixement a tots els professors que treballen de valent per fer possible aquesta activitat: els que preparen els problemes i els corregeixen, els que s’encarreguen de coordinar el concurs, els que munten la jornada… Tots ells ho fan de manera voluntària perquè estimen la seva feina i creuen en aquest tipus d’activitats. Moltes gràcies.

La junta d’Ademgi,

Deixa un comentari